Rosacea

Rosacea

WAT IS ROSACEA?

Rosacea is een veel voorkomende chronische huidaandoening in het gezicht. Het meest opvallende is de felrode kleur van de wangen en de neus. Rosacea betekent letterlijk ‘rood als een roos’. De vier belangrijkste kenmerken zijn roodheid, kleine uitgezette bloedvaatjes (couperose), bultjes (papels) en puistjes (pustels).

De aandoening lijkt op acné maar komt echter op latere leeftijd voor dan jeugdpuistjes, meestal niet voor het 30ste jaar. Vooral vrouwen van middelbare leeftijd hebben er vaak last van. Rosacea is een hardnekkige aandoening, die goed te behandelen is. De afwijkingen hebben echter de neiging steeds weer de kop op te steken en dienen goed opgevolgd te worden.

WAT KUNNEN WIJ DOEN?

Skinbooster Collageen Inductie Therapie (CIT). De nieuwste en veiligste microneedling behandeling met de SkinPen waarbij we de bloedvaatjes in de huid gaan versterken door een oppervlakkige needling. Hierdoor zullen ze minder zichtbaar worden. Onze SkinPen is een vernieuwde vorm van microneedling en anders dan alle andere microneedling behandelingen. Nu nog effectiever en veiliger, ervaar zelf het verschil.

Lees meer…

Bij een peeling wordt een dunne laag oude oppervlakkige huidcellen verwijderd waardoor de huid kan versterkt worden. Nieuwe jonge huidcellen worden aan de oppervlakte aangemaakt. We werken met Vitamine C peels, deze bieden ondersteuning aan de vaatwanden. De levende huidcellen worden gestimuleerd en de huid verbetert zienderogen.

Lees meer…

De Lumi 8 LED is een CE medisch goedgekeurd intens LED-licht, voor de huidverbetering van alle huidtypen.

Jarenlang onderzoek heeft namelijk aangetoond dat LED-lichttherapie de fibroblasten en de collageenvorming stimuleert, de celstofwisseling en de bloedcirculatie versnelt en verbetert.

Lees meer…

Afspraak maken
Tarieven