Project Description

DIVINE™ POLLOGEN

DIVINE™ POLLOGEN

Pollogen Divine radiofrequentie needling RF needling

WAT IS DIVINE™ POLLOGEN?

Wil je meer huidvolume, een strakkere huid en minder lijntjes en rimpeltjes op een natuurlijke manier? Dan is dit de Divine Pollogen echt iets voor jou.

De Divine maakt gebuik van Voluderm, de 3e generatie huidverstrakking. De combinatie van drie werkingsmechanismen in één behandeling reduceert de tekenen van huidveroudering en regenereert de huid en stimuleert de natuurlijke productie van collageen, elastine en hyaluronzuur.

De Tripollar verwarmd nog eens extra de huid in de diepere huidlagen waardoor de collageenvezels samentrekken en de huid verstrakt.

De Divine wordt ingezet bij huidveroudering, fijne lijntjes en rimpeltjes, acne littekens en huidverslapping. Huidverjonging op een natuurlijke manier.

TriFractional 
Verjongt de opperhuid. Deze invasieve behandeling creëert microkanaaltjes die het natuurlijke genezingsreactiemechanisme van het lichaam activeert. Oude en beschadigde huidcellen worden verwijderd en het lichaam produceert een nieuwe en gezonde huid.
VoluDerm 
Deze minimaal invasieve behandeling maakt gebruik van een ultrafijne microkop, tijdens het toepassen van RadioFrequentie, waardoor de diepe huidlaag aan volume toeneemt. De fibroblasten stimuleren op natuurlijke wijze om de productie van hyaluronzuur, collageen en elastine te verhogen.
TriPollar 
Geeft een direct huid verstrakkend effect en verhoogd de fibroblasten activiteit wat resulteert in een collageen regeneratie met langdurig resultaat.

Afhankelijk van de huidindicatie adviseren wij 5 behandelingen.

Daarna kan je kiezen om je huid op onderhoud te zetten met een maandelijkse tot 6 wekelijkse behandeling met de Oxygeneo en/of Hydrafacial

Anders dan andere fractionele behandelingen is de reactie van de huid na deze behandeling zeer mild waardoor er een hersteltijd zal plaatsvinden van om en beide 5 dagen.

Contra-indicaties zijn:

Tijdens of vlak na een antibioticakuur, kanker, zwangerschap, borstvoeding, open wonden, infecties, bepaalde auto-immuunziekten, hevige epilepsie, vitamine A medicatie van de arts, …

Divine Pro by Pollogen - DIVINE PRO    Divine Pro by Pollogen - DIVINE PRO

Afspraak maken
Tarieven

VOOR MEER INFO en VOOR EN NA FOTO’S VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA