Het gebeurt ons allemaal wel eens. Na een nachtje stappen zo onder de lakens kruipen zonder te reinigen. Maar is dat dan echt zo slecht als men beweert?

Owwww…YESSSS. Men heeft vastgesteld dat 1 nacht slapen met make-up je huid tot extra 7 dagen verouderd. Tel dat maar eens uit op 1 week. HELLLPPP! ‘s Nachts is je huid vooral bezig met herstellen (ook je lichaam btw). Door de laag make-up of gewoon de vrije radicalen die je doorheen de dag op je huid krijgt, zoals vervuiling, uitlaatgassen kan je huid niet optimaal herstellen. Hierdoor krijg je schade in je huidbarriere en afbraak van collageen.

Ook kan je huidproblemen ontwikkelen door te slapen met je make-up. Denk maar eens over die vuile kussensloop waar je de volgende nacht opnieuw gaat op liggen. Ieuwww zeg… Deze huidproblemen worden veroorzaakt doordat de huid verstopt geraakt door de dikke make-up laag met irritatie en/of comedonen tot gevolg. We creĂ«ren de perfecte voedingsbodem voor de acne-bacterie. AND we don’t want that…

So no excuses anymore… Je poetst je tanden toch ook elke avond voor je gaat slapen!

Reinigen kan ook in een sneltempo. In 30 seconden verwijder je met onze nieuwe Oil Cleanser van SKINN-IC en een vochtig washandje je make-up en wordt je huid zelfs gevoed door de heerlijke jojoba olie die erin verwerkt zit. Zo heb je tijdens die ene nachtelijke uitstap zelfs geen nachtverzorging nodig. 2 vliegen in 1 klap.

OPGELET!  We spreken hier wel over die enkele gekke nachten op een jaar. Voor de dagelijkse reiniging geloven we steevast in onze ‘DOUBLE CLEANSE’ want op een zuivere huid gaan je serums en nachtcrèmes beter opneembaar worden.

Reinigingsdoekjes zijn ook vaak een favoriet maar wij proberen ze echt te beperken tot een camping bezoek tijdens een festival. KLIK OP DEZE LINK en lees waarom deze niet zo goed zijn voor je huid.

Wil je graag een correct en eerlijk advies inzake jouw huid? Maak dan gerust een afspraak voor een huidanalyse of de MEET MY SKIN.

DE OLIE IS TE VERKRIJGEN IN ONZE PRAKTIJK OF JE KAN HEM ENKEL ALS JE AL KLANT BENT ONLINE BESTELLEN VIA ONZE MINI-WEBSHOP MET DE UNIEKE BESTEL LINK!

© Beau Beauty Blog by Christel Willems